17.11.2017

Izšla je nova knjiga dr. Miha Preinfalka Plemiške rodbine na Slovenskem. 19. in 20. stoletje, 3. delNa 33. slovenskem knjižnem sejmu jo lahko na našem razstavnem prostoru kupite po znižani ceni 36,00 € (redna cena 44,50 €)! 

17.11.2017

Od 22. 11. do 26. 11. 2017 vas vljudno vabimo na naš razstavni prostor P-30 na v 1. preddverju Cankarjevega doma (vhod iz pasaže Maximarketa), kjer boste lahko kupili knjige po znižanih cenah.

16.11.2017

O plemstvu na Slovenskem si lahko preberete tukaj.

Najnovejša knjiga iz zbirke: Plemiške rodbine na Slovenskem: 19. in 20. stoletje, 3. del.

09.03.2017

Znižali smo cene knjigam: Hrami tišine, Podoba Slovenije in Vitezi, najemniki in smodnik. Nova cena posamezne knjige: 20,00 €.

Gradovi, utrdbe, vile, dvorci v Slovenskem primorju  25,00 €.

 
Naročanje

Knjige lahko kupujete na podstrani posamezne knjige, kjer pod opisom izpolnite naročilnico. Vse cene so v EUR z vključenim DDV. Cene veljajo na dan oddaje naročila. Izdelke je mogoče plačati v enkratnem znesku. Prosimo vas, da se pred nakupom seznanite s splošnimi pogoji poslovanja (Pogoji uporabe).

 

DOSTAVA

 

Ko kupec izpolni in odda naročilnico s pravilno izpolnjenimi podatki, bo založba Viharnik d.o.o. v roku 3 (treh) delovnih dni (večinoma že naslednji delovni dan) po prejemu naročila odposlala knjigo/e po redni pošti (Pošta Slovenije) skupaj z računom na naslov naročnika. Dostava naročenega blaga v spletni trgovini je mogoča le na ozemlju Republike Slovenije.

 

STROŠKI DOSTAVE

 

Za naročila v vrednosti do vključno 10,00 EUR so stroški dostave pavšalni in znašajo 2,00 EUR z DDV na posamezno naročilo. Pri naročilu nad 10,00 EUR stroške dostave krije založba Viharnik d.o.o.

 

NAČIN PLAČILA

 

Naročene knjige vam pošljemo po redni pošti (Pošta Slovenije) skupaj z računom in položnico. Vljudno vas prosimo, da položnico plačate v dogovorjenem roku, to je v 8 dneh od datuma računa. Pravne osebe plačajo knjige po priloženem računu na transakcijski račun založbe Viharnik d.o.o.

 

REKLAMACIJA

 

Kupec lahko odstopi od pogodbe o nakupu blaga v 15 dneh s pisnim sporočilom dobavitelju. Prejeto blago nam morate vrniti nepoškodovano in v nespremenjeni količini v 15 dneh potem, ko ste nas obvestili o odstopu od naročila. Vrnili vam bomo plačani znesek za vrnejeno blago v 30 dneh od vrnitve paketa. Vračilo prejetega blaga v roku za odstop od pogodbe se prav tako šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe in vam le tega ni potrebno posebej pošiljati. Knjige ali drugo blago nam morate vrniti na naslov: Viharnik d.o.o., Rozmanova ulica 6, SI-1000 LJUBLJANA v takem stanju, v kakršnem je bilo tedaj, ko vam je bilo izročeno.

 

(c) 2008 Viharnik d.o.o.    |     Avtorska zaščita    |     Pogoji uporabe    |     Varnost podatkov